portret

Portret

 

Ik verzorg een fotoreportage van uw gezin, baby, kinderen, communicanten, huisdieren,…en noem maar op, in een gezellige kleine studio of op een locatie naar keuze. 


Hoe gaan we te werk?

 

U dient steeds vooraf een afspraak te maken voor opnames in de fotostudio. Dit mag telefonisch of kan ook via e-mail. Ik zorg voor een aangename en ontspannen sfeer in de studio. Er is de mogelijkheid zich te verkleden en ik heb verschillende kleuren achtergrond ter beschikking. U bent vrij om zelf diversen attributen mee te brengen naar de studio, te denken aan hoed, zonnebril, muziekinstrument, speelgoed, huisdier…
De opname kosten komen op € 50,-/pp. Voor een tweede en derde persoon, wordt € 10,-/pp extra gerekend. Vanaf de vierde persoon geldt er een opname prijs van € 85,-

 

Er worden altijd opnames gemaakt in kleur, dit geeft de mogelijkheid om zowel foto’s te bekomen in kleur, zwart-wit of sepia.

 

Een fotosessie duurt, afhankelijk van de locatie en de hoeveelheid posities die we gaan fotograferen, soms een uur, soms 2 uur.  Het is maar een schatting, want een sessie kan ook langer of korter duren, een beetje afhankelijk van de gewilligheid van het model. Ik reserveer in ieder geval altijd een hele ochtend of een middag voor de sessie omdat ik het belangrijk vind aandacht en tijd voor de foto's te nemen.

 

Na de opnames (ongeveer 1 week) krijgt u alle opnames volledig bewerkt, in hoge resolutie op CD of DVD.


Prijzen

  

Opname kosten 1 persoon  €   50,- *
- meer dan 1 persoon € +10,-
- groepen vanaf 3 personen € +20,-
Foto’s op DVD  tot 20 stuks  €   40,-
Foto’s op DVD  tot 50 stuks  €   75,-
Foto’s op DVD tot 100 stuks    €  125,-
Vervoerskosten tot 30 km  gratis
- vanaf 30 km, per kilometer €  0.35

 

 * Opgelet: voor een juiste kostenberaming, dient men de opnamekosten + de prijs van het aantal foto's bij elkaar op te tellen.