huwelijk

Huwelijk


Geen trouw is gelijk, ieder bruidspaar is uniek en elk trouwalbum is dan ook heel persoonlijk. Ik geef die unieke en persoonlijke dag graag wat extra glans en dat kan voor elk budget. 

 

Een trouwreportage, volledig bewerkt en digitaal (op DVD) aangeleverd, is er al vanaf € 375,-.
Voor deze prijs krijg je alle geslaagde opnames in groot formaat, zodat je daarna eventueel ook zelf aan de slag kan om een album te maken en zoveel afdrukken te maken als je wil. 

 

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen jullie specifieke wensen. Op de dag zelf ben ik zo onopvallend mogelijk aanwezig. Zo kan ik, los van de meer klassieke groepsfoto’s, spontane foto’s nemen, die net dat beetje meer geven aan je trouwalbum. En zo hoeven jullie ook niet heel de dag te poseren. Het belangrijkste van die dag is dat jullie volop kunnen genieten. 

 

Mijn taak is het om van jullie huwelijk een professioneel aandenken te bezorgen. Daarvoor zijn er een tal van mogelijkheden. Want de prijs van je reportage kan je volledig zelf samenstellen. Die prijs hangt van twee dingen af. Enerzijds is er het aantal uren dat ik voor je beschikbaar ben en anderzijds hoe je de foto’s graag aangeleverd had gekregen. (digitaal of album).

 

 

Mogelijkheden

 

We starten altijd met een standaardpakket van 3 aansluitende uren (vb. de huwelijksceremonie en een reportage van de bruid, bruidegom en eventueel familie op locatie): € 375,-.

 

Dit pakket is uit te breiden naar keuze. Heb je graag dat ik ook foto’s neem hoe de bruid wordt opgemaakt, afgehaald, enzovoorts, dan kan dit ook. Of wil je liever foto’s van de receptie en/of het avondfeest? Ik pas me graag aan. Ook als je graag hebt dat ik van ’s morgens tot ’s avonds aanwezig ben, is dat mogelijk. Bij het standaardpakket tel je dan steeds de prijs van €50,- per uur. (Dit bedrag is inclusief de uren nabewerking.) Zo kan je afhankelijk van je budget zelf kiezen hoe lang ik aanwezig ben. Voor alle duidelijkheid wil ik je wel even meegeven dat we over het algemeen steeds spreken over aaneensluitende uren. Wenst u het anders, dan is dit bespreekbaar.

 

Voor uren na 00:00u wordt een bedrag van € 65,- per uur gehanteerd.

 

 

Mogelijke aanlevering van je reportage

 

Digitale aanlevering op DVD: GRATIS

 

Je foto’s, verwerkt in een mooi album met linnen of lederen cover, dubbelzijdige prints, mat of glossy laminaat, formaat 30x30 cm, met fotobewerking én alle bestanden digitaal aangeleverd op DVD: al vanaf € 175,-.

 

 

Overzicht:

 

reportagefotografie 3 uur v.a. € 375,-
extra uur fotografie +    €   50,-
extra uur na middernacht +    €   65,-
bestanden op DVD gratis
fotoalbum 30x30 cm v.a. € 175,-
vanaf 30 km, per km       € 0,35

 

 
Ik help je graag verder om binnen je budget een onvergetelijke herinnering te creëren. Neem gerust vrijblijvend contact op, zodat we samen kunnen bekijken hoe ik jullie nog jarenlang plezier kan geven via een professionele reportage van jullie trouwdag.