dier

Huisdieren


Geniet samen met je (huis)dier van een onvergetelijke fotoshoot en laat prachtige foto's maken om voor altijd te koesteren. 

 

Niet alleen honden of poezen  of konijnen komen in aanmerking voor een fotoshoot. Heb je een wandelende tak, leguaan, anaconda of fret die je graag op de foto wil, twijfel dan niet en maak een afspraak.

 

Hoe gaan we te werk?

 

U dient steeds vooraf een afspraak te maken voor opnames in de fotostudio, dit mag telefonisch of kan ook via e-mail. Ik zorg voor een aangename en ontspannen sfeer in de studio. U bent vrij om zelf diversen attributen mee te brengen naar de studio, te denken aan speeltjes, sjaaltje, hoed, bal…

 

Er worden altijd opnames gemaakt in kleur, dit geeft de mogelijkheid om zowel foto’s te bekomen in kleur, zwart-wit of sepia.

 

Een fotosessie duurt, afhankelijk van de locatie en de hoeveelheid posities die we gaan fotograferen, gemiddeld een uur- anderhalf uur.  Het is maar een schatting, want een sessie kan ook langer of korter duren, een beetje afhankelijk van de gewilligheid van het model. Ik reserveer in ieder geval altijd een hele ochtend of een middag voor de sessie omdat ik het belangrijk vind aandacht en tijd voor de foto's te nemen.

 

Na de opnames (ongeveer 2 weken) krijgt u alle opnames volledig bewerkt, in hoge resolutie op DVD.Prijzen

  

Fotosessie 1 dier  €   60,-
- elke extra persoon / dier €   10,-
Foto’s op DVD  tot 10 stuks  €   40,-
Foto’s op DVD  tot 20 stuks  €   75,-
Foto’s op DVD tot 50 stuks    € 125,-
Vervoerskosten tot 30 km  gratis
- vanaf 30 km, per kilometer €  0,35