communie

Communie en Lentefeest

 

Communiefoto's of foto's ter ere van het lentefeest zijn een must. Want voor uw kind is dit feest immers het hoogtepunt van het jaar.

 

Heeft u een communie-of lentefeest in zicht, kom dan gerust eens geheel vrijblijvend een kijkje nemen. We maken de fotoreportage in de studio of op locatie. Daarna zorgen wij voor de creatieve afwerking.

 

Uitnodigingen voor je communie, communiekaartjes voor familie en klasgenoten, albums, een peter en meter cadeau of een passende menukaart. Spontane en speelse kinderfotografie met respect voor de eigenheid van uw kind.

 

Ook als u zelf foto's gemaakt hebt, kunnen we voor u communiekaartjes ontwerpen, evenals communie uitnodigingen maken.Hoe gaan we te werk?

 

U dient steeds vooraf een afspraak te maken voor opnames in de fotostudio. Dit doet u het best minimaal een maand voordat de communie plaatst vindt. Dit mag telefonisch of kan ook via e-mail.

 

Ik zorg voor een aangename en ontspannen sfeer in de studio. Er is de mogelijkheid zich te verkleden en ik heb verschillende kleuren achtergrond ter beschikking. U bent vrij om zelf diversen attributen mee te brengen naar de studio, te denken aan hoed, zonnebril, muziekinstrument, speelgoed, huisdier…

 

Er worden altijd opnames gemaakt in kleur, dit geeft de mogelijkheid om zowel foto’s te bekomen in kleur, zwart-wit of sepia.

 

Een fotosessie duurt, afhankelijk van de locatie en de hoeveelheid posities die we gaan fotograferen, gemiddeld een uur.  Het is maar een schatting, want een sessie kan ook langer of korter duren, een beetje afhankelijk van de gewilligheid van het model. Ik reserveer in ieder geval altijd een hele ochtend of een middag voor de sessie omdat ik het belangrijk vind aandacht en tijd voor de foto's te nemen.

 

Na de opnames (ongeveer 1 week) krijgt u alle opnames volledig bewerkt, in hoge resolutie op DVD.

 

 

Prijzen

  

Fotosessie 1 persoon  €  50,-
- elke extra persoon €  10,-
Foto’s op DVD  tot 20 stuks  €  40,-
Foto’s op DVD  tot 50 stuks  €  75,-
Foto’s op DVD tot 100 stuks    € 125,-
Vervoerskosten tot 30 km  gratis
- vanaf 30 km, per kilometer  €  0.35